×
En del av Stockholms stad
Film
Stockholm Impact Award

Arkiverat evenemang:

Stockholm Impact Award

Prisutdelning och filmseminarium


onsdag 15 november 2017
Foajé 3 • Fri Entré


Välkommen till prisutdelningen av STOCKHOLM IMPACT AWARD, ett av världens största filmpriser!

Priset är instiftat av Stockholms filmfestival och Stockholms Stad och går till filmare som tacklar vår tids mest brännande frågor. Prisutdelningen följs av ett seminarium om de samhällsfrågor som filmerna i Impact-sektionen på årets festival tar upp. Moderator är journalisten Andrea Reuter och förutom Impact-prisvinnaren medverkar Anna Serner (VD Svenska filminstitutet), Roger Mogert (kulturborgarråd), Bahar Pars (regissör och skådespelare), Saga Becker (skådespelare) samt Malin Levanon (skådespelare).

De nominerade till Stockholm Impact Award 2017 är:
Ebrahim Irajzad för SEARING SUMMER
Grayson Moore och Aidan Shipley för CARDINALS
Anna Jadowska för WILD ROSES
Sarmad Masud för MY PURE LAND
Ying-Ting Tseng för THE LAST VERSE

Onsdag den 15 november kl 16.30 i Foajé 3 i Kulturhuset Stadsteatern. Fri entré. 

Vi bjuder på kaffe och bullar! 

Vinnarfilmen visas samma kväll kl 18.00 i Klarabiografen på våning 2 i Kulturhuset Stadsteatern. Köp biljetter till vinnarfilmen här: http://bit.ly/2A8abKe

För tredje året i rad har Stockholms filmfestival äran att tillsammans med Stockholms stad dela ut det prestigefulla priset Stockholm Impact Award. Det är ett av världens största filmpris, där den vinnande regissören tilldelas en prissumma om en miljon kronor samt en statyett utformad av kinesiske konstnären Ai Weiwei. I år uppmärksammas prisutdelningen med en helkväll tillägnad enbart Impact Award. 

VÄLKOMMEN!