×
En del av Stockholms stad
Skärholmen

Frågor & svar

HUR BOKAR/KÖPER JAG BILJETTER ?
Snabbast och enklast är att boka och betala här på webbplatsen. Annars kontaktar du kundtjänst. Det går också att köpa biljetter i biljettkassan vid Sergels torg eller i biljettautomaten i teaterfoajén i Skärholmen. Vid köp av biljetter med kontanter ber vi dig att vända dig till biljettkassan vid Sergels torg.

ÖPPETTIDER?
Skärholmsscenens foajé är öppen och bemannad en timme innan och en halvtimme efter föreställningarna. 

KAN VI ÄTA MATSÄCK PÅ TEATERN? 
Det går bra. I vår foajé har vi bord och stolar anpassade för barn, ett litet kylskåp och en vattenkran. Där kan grupper äta matsäck i lugn och ro.

OM JAG ÄR FÖRSENAD?
Om du är försenad är det bra om du hör av dig till våra publikvärdar på telefonnummer 0739 730 238 så de vet att du är på väg. Om du kommer med en skolklass är det bra att vara på plats ungefär en kvart innan föreställningen/filmen börjar. Vissa föreställningar har inget efterinsläpp.

FINNS DET SERVERING?
Nej, men det finns många ställen att fika och äta på i närheten av Skärholmens torg och i Skärholmens Centrum.

VARFÖR SKA VI TA AV OSS SKORNA? 
I samband med vissa teaterföreställningar önskar vi att alla tar av sig skorna. Det är för att alla i publiken ska kunna röra sig mer fritt och för att det inte ska bli smutsigt. 

OM JAG GLÖMT KVAR NÅGONTING? 
Om du har glömt något när du var hos oss kan du ringa eller sms:a våra publikvärdar på telefonnummer 0739 730 238 så hjälper de dig.

VEM GÖR VAD OCH VAD FINNS PÅ TEATERN?
Vi har skrivit en lista i samarbete med barn från Botkyrka.
Läs här: Teaterordlista (PDF)

OM JAG HAR SYNPUNKTER?
Vi strävar alltid efter att ditt besök som publik ska bli så bra som möjligt. Det är därför intressant att höra vad du tyckte var bra eller mindre bra. Skicka gärna en kommentar till våra publikvärdar