×
En del av Stockholms stad

Ljudtekniker med ljuskompetens

Kulturhuset Stadsteatern är en del av Stockholm Stad och är en verksamhet för alla stockholmare, unikt både ur ett nationellt och internationellt perspektiv. Verksamheten rymmer en mångfald av kulturuttryck, såväl professionellt som eget skapande där kultur utövas, tas in och prövas. Kulturhuset Stadsteatern omfattar ca 500 medarbetare och är därmed en av norra Europas största kulturinstitutioner.

kulturhuset Stadsteatern / Soppteatern söker ljudtekniker Med Ljuskompetens

Kort om verksamheten

Under 2019-20 bedriver Kulturhuset Stadsteatern verksamhet på ett antal olika platser i staden pga. renovering i Kulturhuset. Som tekniker kommer du under året arbeta med produktioner och evenemang på Under fontänen och vara med om återflytten till Kulturhuset under hösten 2020. Organisatoriskt tillhör du Parkteatern/Soppteatern.

Arbetsuppgifter

Tjänsten har till en början sin huvudsakliga placering på vår tillfälliga scen, Under fontänen på Sergels torg. Här kommer du vara delaktig i framtagning av och köra teaterföreställningar, samt arbeta med konserter, debattsamtal, m.m.  

Du deltar i arbete med rigg av såväl ljudteknik som ljus, bild och scenutrustning. De är delaktig och driver tilldelade projekt tidigt i processen.

Kompetens

Vi söker dig som:

•    Har ljudteknisk utbildning och/eller minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet.
•    Har goda kunskaper i QLab
•    Har erfarenhet av ljusbordsprogrammering.
•    Kunskaper i Congo/Cobalt, Pro Tools, samt erfarenhet av arbete med video är meriterande.
•    Har erfarenhet av scenkonstverksamhet.
•    Är lösningsinriktad och van att arbeta självständigt.
•    Har god social kompetens.
Kulturhuset Stadsteatern vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 1/1 2020. Arbetet är schemalagt och utförs på såväl dagtid som kvällar och helger. Kulturhuset Stadsteatern tillämpar provanställning.

Information om tjänsten lämnas av

Scenchef Soppteater: Johan Attermark, johan.attermark@stadsteatern.stockholm.se
Facklig företrädare: Urban Riismark urban.riismark@stadsteatern.stockholm.se

Välkommen med din ansökan senast den 1/11 2019 till ansokan@stadsteatern.stockholm.se.

När du skickar din ansökan skriv som ärende/rubrik Ljudtekniker Soppteatern 2020.

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.